Suge-o, Andrei! Încă o poveste semi-amuzantă PDF

Title Suge-o, Andrei! Încă o poveste semi-amuzantă
Author Andrei Ciobanu
Publisher Litera Media Group
Category General Fiction
Released Date 2017-05-19
Language Român
Format EPUB / PDF
Pages 504
Total Downloads 55,045
Total Views 110,036
Rating
4/5 (56 ratings)
This ebook is not available. Please try again later!

Summary

Continuarea bestsellerului 2015 Suge-o, Ramona!

Singurul mod în care poți să afli dacă ai reușit să uiți cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlnești cu ea, s-o privești în ochi și să nu-ți dorești s-o iei în brațe. Abia dacă reușești lucrul ăsta poți să spui că ești pregătit să treci mai departe.

Mulți dintre noi, dacă nu toți, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap și ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere. O persoană care ne-a bântuit gândurile ani întregi și pe care cu greu am reușit să ne-o scoatem din suflet. O persoană pe care am căutat-o în fiecare relație nouă și care ne-a lăsat cicatrici invizibile, dar adânci.

Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobișnuite. Dar, în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Și de fiecare dată se regăsește în altă persoană, în mod diferit.

O carte care te va face să zâmbești, să râzi în hohote, să te gândești la propria relație sau, pur și simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului!

Ca să te convin...


Reviews

Rate & write a review

User reviews (4)

motaz6khalil

5/5
Ce pot sa spun.. daca vrei sa razi citind o carte, go for it. Mi-a placut tare mult si de-abia astept o alta

victoria_cretu_3

5/5
Bravo Andrei Ciobanu! Cartea e foarte captivanta! Nota 10! Voi aștepta cu nerăbdare următoarea carte. Am citit-o cu sufletul la gura! Se citește foarte ușor. Îmi place maniera de relatare, figurile de stil.

dianaci24

1/5
Cartea a fost amuzanta, autorul nu a creat o capodopera, este superficial și simplu... Este o carte ușoară, insa creaza suspans. În orice caz este mai buna decât prima carte.