După ce ne-am întâlnit PDF

Title După ce ne-am întâlnit
Author Todd Anna
Publisher Trei
Category Psychology
Released Date 2016-06-14
Language Român
Format EPUB / PDF
Pages 726
Total Downloads 51,159
Total Views 153,718
Rating
5/5 (65 ratings)

Summary

Primul volum din seria AFTER

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare și ordonată. După ce intră la universitate și îl cunoaște pe Hardin, viața ei se schimbă radical. Cu părul lui răvășit, accentul britanic, tatuajele și piercingurile, Hardin e complet diferit de băieții pe care i-a întâlnit până acum. E arogant și crud – ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezește în ea o pasiune cum n-a mai simțit.

Deși o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste și să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el și lume un zid de trădări și minciuni.

Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită și peste prejudecățile lui Hardin vizavi de fetele drăguțe ca ea?

Poate că e vorba de... dragoste?

After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăiește și tu experiența de pe internet!

Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevărați. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură. – Anna Todd

Anna Todd te face să țipi, să râzi, să p...


Chapter List (100 chapters):

Reviews

Rate & write a review

User reviews (2)

Perfect267

5/5
O poveste nu ma lasat sa dorm nopti intregi ??

militaru.daniela

3/5
Povestea te prinde, pentru ca este vorba despre pasiune, dragoste, lupta cu simturile, cu prejudecatile, chiar daca ii lipseste consistenta si originalitatea. Stilul este practic inexistent, naratia este simpla, superficiala, dar poate asta o face atat de usor de consumat. Practic creeaza imediat adictie, pentru ca aproape fiecare a trait astfel de emotii, ori daca nu le-a trait, se bucura sa le traiasca acum. O poveste despre emotii, despre contradictii si despre curajul de a accepta imperfectiunea. Un produs de consum, cu multa sexualitate, care se evapora dupa ce il termini, care actioneaza instant, scotand la suprafata emotiile cu mare usurinta. Pentru zile de vacanta ploiase, sau pentru cititori neantrenati, poate fi o experienta binevenita.